Υποβολή στοιχείων

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

Καλωσορίσατε

KOKEN

Καλωσορίσατε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής των προσωπικών στοιχείων μέλους.  Η πλατφόρμα, διατίθεται και είναι προσαρμοσμένη ΜΟΝΟ για χρήση από τα άτομα που είναι μέλη σε Κέντρα Νεότητας μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας ή επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στην παγκύπρια ομάδα εθελοντών του ΚΟΚΕΝ. 

Παρακαλούμε θερμά να συμπληρωθούν ορθά, με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΟΛΑ (με εξαίρεση την ηλεκτρονική σας διεύθυνση) τα υποχρεωτικά πεδία (*). 

Μετά την συμπλήρωση της αίτησης και πριν την τελική υποβολή, ο/η αποστολέας θα έχει την ευκαιρία τελικού ελέγχου πριν την ΤΕΛΙΚΗ υποβολή των στοιχείων. 

Μετά την τελική υποβολή της αίτησης, ο αποστολέας θα ενημερώνεται μέσω του συστήματος. Συγχρόνως,  ο αποστολέας θα λαμβάνει στο email που θα έχει δηλώσει, επιβεβαίωση της αποστολής και αντίγραφο των στοιχείων που έχει υποβάλει. Είναι σημαντικό να ελεγχθεί και o φάκελος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Spam/Junk).

Ο ΚΟΚΕΝ θα επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση που η αίτηση σας αντιμετωπίζει πρόβλημα.

 

Για διευκρινήσεις, βοήθεια ή απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες με τον ΚΟΚΕΝ στο τηλέφωνο: 25 346640

 

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Υποβολή:
Ο αριθμός της πολιτικής σας ταυτότητας είναι απαραίτητος για την εγγραφή των μελών του Κέντρου Νεότητας - Σωματείου στον έφορο σωματείων.Τηλεφωνική Επικοινωνία
Ηλεκτρoνική Επικοινωνία
Η ομάδα η οποία θα συσταθεί σε Παγκύπρια βάση, θα μπορεί να μετέχει ή/και να συντονίζει εθελοντικές δραστηριότητες. Επίσης, τα μέλη της ομάδας θα εμπλέκονται σε Παγκύπριες δράσεις που θα υλοποιεί ο ΚΟΚΕΝ, θα εκπροσωπούν τον οργανισμό σε συναντήσεις με άλλους φορείς στην Κύπρο ή στην Ευρώπη, θα ενθαρρύνουν και θα αναπτύσσουν συνεργασίες με άλλες οργανώσεις νεολαίας ή εθελοντικές οργανώσεις.

Κέντρο Νεότητας
Επαρχιακή Επιτροπή
Διοικητικό Συμβούλιο ΚΟΚΕΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ