Πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση του σεμιναρίου

Σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση του σεμιναρίου

  1. Το σεμινάριο στην Κυπερούντα θα στο πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κυπερούντας.
  2. Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 09.45 και θα ολοκληρωθεί στις 17.00. Θα υπάρχουν δύο διαλείμματα για καφέ (πρωί και απόγευμα) καθώς και διάλειμμα για ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι μεταξύ 13.00-14.00. Το γεύματα και οι καφέδες θα προσφερθούν δωρεάν.
  3. Όλοι οι παρόντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και να φοράνε μάσκα προστασίας, καθ’ όλη την διάρκεια του σεμιναρίου, και η οποία πρέπει να εφαρμόζεται σωστά στο πρόσωπο, ώστε να καλύπτει, τόσο το στόμα όσο και τη μύτη. Δεν θα γίνουν δεκτά άτομα που δεν θα εφαρμόσουν τα μέτρα.
  4. Στον χώρο θα υπάρχει αντισηπτικό για απολύμανση των χεριών.
  5. Στην αίθουσα θα υπάρχουν ανοικτά παράθυρα για συνεχή ροή καθαρού αέρα. Λόγω των καιρικών μεταβολών και των χαμηλών θερμοκρασιών, παρακαλούμε θερμά όπως ντυθείτε κατάλληλα και ζεστά.
  6. Θα υπάρχει απόσταση ενός μέτρου μεταξύ των θέσεων προς όλες τις πλευρές – όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα
  7. Καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν στην ίδια θέση στην οποία έχουν επιλέξει από την αρχή και θα αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.
  8. Εάν κάποιος αισθάνεται αδιαθεσία, έχει πυρετό η παρουσιάζει κάποιο σύμπτωμα παρακαλούμε όπως επιλέξει να μην παρευρεθεί στο σεμινάριο και να μας ενημερώσει τηλεφωνικά στο 25346650.

 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.