Φωτογραφίες απο την εκδήλωση του ΚΝ Λουβαρά

Το Κέντρο Νεότητας Λουβαρά με αφορμή την 5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (23/9/19 – 30/9/19), την Κυριακή 29/9 υλοποίησε επιτυχώς την δράση <<Ωρα να γυμναστούμε>>.

Άσκηση, χορός και επιδείξεις πολεμικών τεχνών ήταν τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης, αφού ο στόχος ήταν η γνωριμία του κοινού με νέους τρόπους άθλησης και η υιοθέτησή τους στην καθημερινότητά τους.

Έπειτα, οι εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών μίλησαν στο κοινό για την αξία και τα ωφέλη της άθλησης ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά στις μέρες μας.

Συγχρόνως, ειδικός διατροφολόγος που βρισκόταν στον χώρο της εκδήλωσης παρείχε συμβουλές στο κοινό και προχωρούσε σε λιπομετρήσεις.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη σχολή INNER POWER Center για την επίδειξη καράτε και στον δάσκαλο κο Ματθαίο Κωνσταντίνου, στη σχολή πολεμικών τεχνών NAK MUAY RIOT Chris Panagi Team για την επίδειξη Muay Thai καθώς και στον δάσκαλο των παιδιών κο Μάριο Παπαθεοφίλου. Στις Ζumba Instructors Yulia Chernova και Νεοφυτα Χριστοδούλου καθώς και στον Μάριος Τρύφωνος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος για τις Διατροφικές συμβουλές-λιπομέτρηση προς το κοινό και την υπομονή που επέδειξε μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Ακόμη, θερμές ευχαριστίες στο Elephant catering για τα νόστιμα και υγιεινά τσιμπήματα που ετοίμασε, στον Dj Nick ο οποίος επιμελήθηκε τον ήχο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης καθώς και σε όλο τον κόσμο που στήριξε και αυτή την προσπάθειά μας!

Στο τέλος της εκδήλωσης γιορτάσαμε και τα 10 χρόνια προσφοράς του Κέντρου Νεότητας προς την κοινότητά και το σύνολο των νέων!

10χρόνια Κέντρο Νεότητας Λουβαρά – 10 χρόνια εθελοντικής προσφοράς

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα του Κέντρου Νεότητας Λουβαρά.

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: