Φυτεύω για το Κλίμα 2022 – 2023

Ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας υποστηρίζει έμπρακτα το πρόγραμμα «Φυτεύω για το Κλίμα»  το οποίο οργανώνει το Υπουργείο Γεωργίας και μέσω του οποίου θα παρασχεθούν δωρεάν δασικά δενδρύλλια σε οργανωμένα σύνολα, που επιθυμούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής μέσα από δράσεις δενδροφύτευσης.

Η περίοδος υποβολής της αίτησης προς το Τμήμα Δασών, για παραχώρηση των δενδρυλλίων που θα φυτευτούν κατά τη φετινή φυτευτική περίοδο, αρχίζει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και λήγει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022. Οι εργασίες φύτευσης πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός της περιόδου Νοεμβρίου 2022 – Φεβρουαρίου 2023.

Κάθε κέντρο νεότητας που επιθυμεί να προμηθευτεί δωρεάν δασικά δενδρύλλια και να μετέχει στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσει την απαραίτητη αίτηση η οποία επισυνάπτεται πιο κάτω και να την αποστείλει στο τμήμα δασών εντός των καθορισμένων ημερομηνιών. Επισυνάπτονται επίσης όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες για την ενημέρωση σας.

Είμαστε σίγουροι ότι τα Κέντρα Νεότητας θα ανταποκριθούν και σε αυτή την πρόκληση πρασινίζοντας ακόμη περισσότερο τον τόπο μας.

Leave a Reply

Αρέσει σε %d bloggers: