Συνάντηση της ειδικής αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στη Κύπρο και του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας (ΚΟΚΕΝ)

Η ειδική αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στη Κύπρο κυρία Elizabeth Spehar, είχε συνάντηση στη Λεμεσό στις 28 Φεβρουαρίου 2017 με αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας.

Η κυρία Spehar ενημερώθηκε για την σημαντική δράση και προσπάθειες του οργανισμού στο τομέα της νεολαίας.

Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των δύο οργανισμών για το έργο που επιτελούν αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης μελλοντικής συνεργασίας στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει η αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Εθνών στη Κύπρο ώστε οι νέοι των δύο κοινοτήτων να έρθουν πιο κοντά μέσα από κοινές δράσεις και προγράμματα.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΚΕΝ, Κώστας Κώστα μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κυριάκο Τσιουπανήαναφέρθηκαν στο έργο και τις δράσεις του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας καθώς και την δομή του Οργανισμού.

Με τη σειρά του ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού,Νικόλας Νικολαΐδης αναφέρθηκε στους στόχους και προτεραιότητες του ΚΟΚΕΝ για το 2017- 2018 καθώς και στη θετική στάση του οργανισμού για περαιτέρω συνεργασία μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και την ενίσχυση της πρωτοβουλίας για να αναπτυχθεί η περαιτέρω συνεργασία και δεσμοί μεταξύ των νέων σε ολόκληρη τη Κύπρο.

Η κα. Spehar ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας για την παρουσία τους και τους συγχάρηκε για το πολύτιμο έργο τους ως εθελοντές αλλά και του Οργανισμού στο σύνολο του.

Ο πρόεδρος του ΚΟΚΕΝ, Κώστας Κώστα προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο στην κα. Spehar με αφορμή και τα 40 χρόνια που γιορτάζει φέτος ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση και των δύο οργανισμών για περαιτέρω επικοινωνία αλλά και συνεργασία.

 

Αρέσει σε %d bloggers: