Προγράμματα, δραστηριότητες και ευκαιρίες

Στην ιστοσελίδα αυτή αναρτούμε ως οργανισμός προγράμματα, δραστηριότητες και διάφορες ευκαιρίες εκπαίδευσης και ενημέρωσης που ίσως ενδιαφέρουν τα μέλη μας. Ο Οργανισμός δεν θεωρείται υπεύθυνος για την διοργάνωση ή συμμετοχή σε αυτές τις δραστηριότητες. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσης και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρείται ενημερωμένο και ακριβές. Ο ΚΟΚΕΝ δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο ή για την επικαιροποίηση περιεχομένου, που βρίσκεται σε ιστοσελίδες τρίτων φορέων, σύνδεσμοι προς τις οποίες παρέχονται μέσα από τον παρόντα Διαδικτυακό τόπο.

Κουκλοθέατρο Μάλο:

Βρείτε όλες τις πληροφορίες του κουκλοθεάτρου εδώ:
 
Το κουκλοθέατρο του Μάλο έχει ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου ανά το Παγκύπριο και έχει κλείσει μέχρι στιγμής περισσότερες από 200 παραστάσεις σε νηπιαγωγεία για την σχολική περίοδο 2022-2023. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλοι φορείς όπως Malls και Δήμοι έχουν ελέγξει και παρουσιάσει το Κουκλοθέατρο στις εκδηλώσεις τους.
 
Όσον αφορά τη τιμή της παράστασης κουκλοθεάτρου, ξεκινά απο τα €300 και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με των αριθμό των παραστάσεων και τον τρόπο της διεξαγωγής.
 

Θέατρο βαλίτσα – “Ο Μεταξούλης”.

Παιδική παράσταση “Μεταξούλης”

Η ιστορία μας μιλάει για την άσχημη φύση του bullying και παροτρύνει τα παιδιά να κάνουν πάντα αυτό που αγαπούν. Οι μαθητές θα αναπτύξουν την ενσυναίσθηση τους μέσα από το όμορφο και συγκινητικό ταξίδι του Μεταξούλη.

Η παράσταση περιλαμβάνει 5 ηθοποιούς είναι συνολικής διάρκειας 45 λεπτών συμπεριλαμβανομένων και 7 τραγουδιών τα οποία εξελίσσουν την ιστορία. Είναι μεταφερόμενη, με ευέλικτα σκηνικά και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή. Ο τεχνικός εξοπλισμός καλύπτεται από την ομάδα μας.

Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια στο https://www.youtube.com/animagnetkids

 
Η τιμή για το θέατρο βαλίτσα ξεκινά απο τα €450 και μπορεί να διαμορφωθεί επίσης ανάλογα.
Αρέσει σε %d bloggers: