Πολιτιστικό Φεστιβάλ Κέντρου Νεότητας Ορούντας

Το κέντρο Νεοτητας Ορούντας διοργανώνει πολιτιστικό φεστιβάλ το οποίο περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων, μεταξύ 19 – 29 Σεπτεμβρίου 2019. Συγεκριμένα περιλαμβάνει τα πιο κάτω:

 

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 ”Γινέ Δότης…Δώσε σκυτάλη στην ζωή”

Ενημερωτική Παρουσίαση και Εθελοντική Δειγματοληψία

Ο κ. Μάριος Γεωργίου υπεύθυνος μητρώου στο Καραϊσκάκειο ίδρυμα, θα εξηγήσει τη σημασία του να είναι κάποιος δότης μυελού των οστών καθώς και το πώς λειτουργεί η παγκόσμια τράπεζα δοτών. Μετά το τέλος της παρουσίασης θα γίνει στο χώρο του Κ.Ν.Ο δειγματοληψία στοματικού επιχρίσματος, για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 Θεατρική Παράσταση

Το Κέντρο Νεότητας Ορούντας, σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα Περιστερώνας παρουσιάζουν την κωμωδία του Παύλου Μάτεσι «Η Τελετή», σε σκηνοθεσία Μυρσίνης Χριστοδούλου και Στέλιου Καλλιστράτη.

Ο Παύλος Μάτεσις εμφανίζεται στο χώρο των ελληνικών γραμμάτων το 1964 και το έργο του «Η Τελετή» (1966) βραβεύεται με το Κρατικό Βραβείο Θεάτρου το 1966. «Η Τελετή» χαρακτηρίζεται σαν μαύρη κωμωδία που αναμφίβολα όμως καταλήγει σε μια καυστικότατη κοινωνική σάτιρα. Μέσα από παθήματα 8 γυναικών, συγγενών μιας νεκρής θείας, που προσπαθούν απλώς να οργανώσουν μια «αξιοπρεπή» κηδεία, ο Μάτεσις κλείνει το μάτι σε διαχρονικές καθωσπρέπει, μικροαστικές, νεοπλουτίστικες αντιλήψεις που φέρνουν το φαίνεσθαι ψηλότερα του είναι. Η νεκρή δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αφορμή για να επιδείξουν την όποια οικονομική τους θέση και την έγνοια τους γι’ αυτή την «αξιοπρέπεια», ξεχνώντας ότι μπροστά στο θάνατο είμαστε όλοι ίσοι.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20:00
Κέντρο Νεότητας Ορούντας
Συντελεστές:

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η ετήσια χοροσπερίδα Ορούντας

Η καθιερωμένη χοροεσπερίδα της κοινότητάς μας, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο χώρο του οικήματος του Κ.Ν.Ο.

Ζωντανή μουσική, πλούσιο μπουφέ με ζεστά και κρύα πιάτα και απεριόριστο ποτό, διασφαλίζουν τη διασκέδαση μέχρι το πρωί.

ΕΙΣΟΔΟΣ: €12 Ενήλικες & €8 Παιδιά κάτω των 12 ετών.

Τα έσοδα της χοροεσπερίδας θα διατεθούν για την επιδιόρθωση του οικήματος.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!

 

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου Κυνήγι Γνώσεων και θησαυρού

Τα μέλη του Κ.Ν.Ο θα ετοιμάσουν ένα όμορφο κυνήγι θησαυρού και γνώσεων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 99221970 το αργότερο μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2019 και να παρουσιαστούν στο χώρο του Κ.Ν.Ο την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί με άνετα ρούχα, καπέλο και νερό, έτοιμοι για περιπέτειες και πολλή διασκέδαση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΔΩΡΕΑΝ

 

 

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: