«Καλλιτεχνήματα από τη Φύση»- Κέντρο Νεότητας Καμπί

Το Κέντρο Νεότητας Καμπιού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος οργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Καλλιτεχνήματα από τη Φύση» στις 18 Ιουνίου 2017 από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 στη πλατεία εκδηλώσεων του χωριού. Μέσα από την εκδήλωση αυτή, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ανακυκλώσιμα υλικά και να προβούν σε διάφορες κατασκευές, μέσα από τις οποίες θα μάθουν την αξία της ανακύκλωσης και την επαναχρησιμοποίηση τους. Σκοπός της δραστηριότητας αυτής είναι κυρίως η καλλιέργηση του ομαδικού πνεύματος ανάμεσα στους νέους και η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ τους.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με δεντροφύτευση σε χώρο πρασίνου κοντά στην εκδήλωση. Ακολούθως, θα υπάρξει ομιλία από τον κύριο Μάριο Ευθυμίου, εκπρόσωπο του γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Επιπρόσθετα, η εκδήλωση θα έχει ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα αφού θα συμμετέχει και ο γνωστός γητευτής φιδιών Γιάννης Αγγελή, ο οποίος θα ενημερώσει το κοινό για την πανίδα του τόπου μας. Με το πέρας της διάλεξης, ο κ. Γιάννης Αγγελή θα πραγματοποιήσει live snake show με φίδια του τόπου μας (Φίνα, Δρόπη, Θερκό, κ.α.) αλλά και με αλλά εξωτερικά ερπετά. ΑΥΤΟ ΤΟ SHOW ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν φουσκωτά, παιχνίδια, face painting, μπαλονοκατασκευές, περίπτερα με φαγητά και ποτά, cafe καθώς επίσης περίπτερα με εκπαιδευτικά και ενημερωτικά βίντεο για την ανακύκλωση και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα: Email: kn.kampi@cyprusyouth.org youth-community@knkampiou.com Τηλέφωνα: 96222471, 97714066. Η εκδήλωση είναι ανοικτή* για όλο το κοινό ανεξάρτητος ηλικίας. Αισιοδοξούμε πως θα γίνετε και εσείς αρωγός στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Τελειώνοντας, θέλουμε με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη ευχαριστήσουμε τον μέγα χορηγό μας και τους υποστηρικτές που στάθηκαν αρωγοί στο να πραγματοποιηθεί αυτή εκδήλωση.

Σας περιμένουμε στις 18 Ιουνίου 2017. *Θα υπάρχει εισφορά εισόδου €3 για οικονομική στήριξη του Κέντρου μας.

Αρέσει σε %d bloggers: