Κέντρο Νεότητας Ποταμίτισσας

Επαρχία Λεμεσού

Διοικητικό Συμβούλιο

  • Παμπακάς Σάββας, Πρόεδρος
  • Παναγιώτου Ανδρέας, Αντιπρόεδρος
  • Παμπακά Άντρη, Γραμματέας
  • Παρασκευάς Καύκαρος, Ταμίας
  • Τσαγγαρίδη Ειρήνη, Μέλος

Το Κέντρο Νεότητος Ποταμίτισσας είναι σωματείο και αποτελεί μια εθελοντική, κοινοτική οργάνωση νέων που βρίσκεται κάτω από την αιγίδα του ΚΟΚΕΝ.

Ιδρύθηκε με σκοπό να φέρει τους νέους κοντά στο χωριό τους επιδιώκοντας τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων.  Το Κέντρο Νεότητας Ποταμίτισσας στοχεύει στην πρόοδο και ευημερία των νέων, στην άσκηση και εφαρμογή δημοκρατικών διαδικασιών, στη συμμετοχή, από πλευράς των νέων, στην πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο της κοινότητας.  Στα πλαίσια της υγιούς απασχόλησης των νέων διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις για την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους.

Συγκεκριμένα, το 2017 διοργανώθηκαν εκδηλώσεις όπως: εθνικό μνημόσυνο και εκδήλωση μνήμης και τιμής αγωνιστών της ΕΟΚΑ, πασχαλινές εκδηλώσεις με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσικές βραδιές, εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, καθώς επίσης και η καθιερωμένη γιορτή του παλουζέ.

Το Κέντρο Νεότητας με τη δράση του αποτελεί «φυτώριο» υγιούς νεολαίας που ωθεί τους νέους στο να γίνουν ενεργοί πολίτες.

Νέα, δράσεις και εκδηλώσεις

‘’Μουστολιχουδιές‘’ απο το Κέντρο Νεότητας Ποταμίτισσας

Το Κέντρο Νεότητας Ποταμίτισσας σας προσκαλεί στη γιορτή του παλουζέ “Μουστολιχουδιές”   ? Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 ? Ώρα έναρξης: 4:00 μ.μ. ? Πλατεία εκκλησίας Ποταμίτισσας Κοπιάστε να γνωρίσετε/αναβιώσετε...
Read More
Αρέσει σε %d bloggers: