Κέντρο Νεότητας "Θ.Ο.Ι" Καλού Χωριού Λεμεσού

Επαρχία Λεμεσού

Διοικητικό Συμβούλιο

Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Πρόεδρος

Κυπριανού Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνου Νατάσα, Γραμματέας

Κουμουρή Μάρθα, Ταμίας

Αριστείδου Μιχάλης, Μέλος

Αριστείδου Αίγλη, Μέλος

Κωνσταντίνου Αναστασία, Μέλος

Κακόψητου Αθηνά, Μέλος

Τιμοθέου Ιωσήφ, Μέλος

Το Κέντρο Νεότητας – Θ.Ο.Ι. Καλού Χωριού Λεμεσού αποτελεί μια εθελοντική/κοινοτική οργάνωση νέων που είναι σωματείο και ενεργό μέλος του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας και της Επαρχιακής Επιτροπής ΚΟΚΕΝ Λεμεσού.

Το ΚΝ-Θ.Ο.Ι στοχεύει στην πρόοδο και την ευημερία των νέων, στην άσκηση και εφαρμογή δημοκρατικών διαδικασιών, στη συμμετοχή από πλευράς νέων στην πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη και πρόοδο της κοινότητας και του τόπου γενικότερα.

Στα πλαίσια της υγιούς απασχόλησης των νέων, διοργανώνονται ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις, όπως δεντροφύτευση, εορτασμοί των Εθνικών Επετείων, σεμινάρια και διαλέξεις για κοινωνικά θέματα όπως τα ναρκωτικά, η ανεργία, το περιβάλλον, η οδική ασφάλεια κ.α. Επίσης, το Σωματείο διοργανώνει δύο φορές το χρόνο αιμοδοσία και φιλανθρωπικές αγορές λόγω της κοινωνικής ευαισθησίας που διακατέχει τα μέλη του. Παράλληλα, πραγματοποιούνται ψυχαγωγικές δράσεις όπως μουσικές βραδιές, διαγωνισμοοί όπου οι νέοι μπορούν να περνούν τις ώρες τους ευχάριστα.

Το Κέντρο Νεότητος – Θ.Ο.Ι. Καλού Χωριού Λεμεσού με τη δράση του αποτελεί «φυτώριο» μιας υγιούς νεολαίας, αφού ωθεί τους νέους να γίνουν ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες μακριά από οποιουσδήποτε κινδύνους και εξαρτήσεις.

Νέα, δράσεις και εκδηλώσεις