Κέντρο Νεότητας Μονιάτη: Πάσχα στο Μονιάτη

Το Κέντρο Νεότητας Μονιάτη πραγματοποίησε πασχαλινές εκδηλώσεις στην κοινότητα.  Πιο κάτω ακολουθεί το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων που οργανώθηκαν από το Κέντρο Νεότητας.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑ 2018

Στολισμός Επιτάφιου

Οι νεανίδες του χωριού την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί μαζεύτηκαν στο προαύλιο της εκκλησίας για να στολίσουν τον επιτάφιο.  Την νύχτα της Μεγάλης Παρασκευής η χορωδία του χωριού που απαρτίζεται από νέους του χωριού έψαλλαν τα Εγκώμια μαζί με τους ψάλτες.

Αγώνας Ποδοσφαίρου

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου διοργανώθηκε αγώνας ποδοσφαίρου.  Μαζεύτηκαν αρκετοί νέοι και ενήλικες του χωριού οι οποίοι διαγωνίστηκαν μεταξύ τους.  Δημιουργήθηκαν έξι ομάδες των έξι ατόμων που διαγωνίστηκαν μεταξύ τους.  Στο τέλος ακολούθησε μεγάλος τελικός που ανάδειξε το μεγάλο νικητή του αγώνα.

Παιχνίδια Τόμπολας

Το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ πριν την εκκλησία διοργανώθηκε παιχνίδι τόμπολας στο καφενείου του χωριού.  Επίσης την Κυριακή του Πάσχα μετά τα πασχαλινά παιχνίδια ακολούθησε παιχνίδι τόμπολας στο καφενείο του χωριού.

Παραδοσιακά Παιχνίδια

Την Κυριακή του Πάσχα διοργανώθηκαν παραδοσιακά παιχνίδια στο χώρο εκδηλώσεων του χωριού.  Κατά την διάρκεια των παιχνιδιών η ομάδα χορού του χωριού χόρεψε κυπριακούς χορούς και νέοι της κοινότητας τσιάττισαν.

Μουσική Βραδιά

Την Κυριακή του Πάσχα μετά τα παιχνίδια και την τόμπολα ακολούθησε μουσική βραδιά στο καφενείο του χωριού.  Ένας επαγγελματίας νέος του χωριού έπαιξε μουσική και διασκέδασε τον κόσμο που παρευρέθηκε.

 

Αρέσει σε %d bloggers: