Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας

Επαρχία Λεμεσού

Διοικητικό Συμβούλιο

Γαλανάκης Δημήτριος, Πρόεδρος

Γεωργιάδου Ραφαέλλα, Αντιπρόεδρος

Ελευθερίου Στυλιάνα, Γραμματέας

Μιχαήλ Χρίστος, Ταμίας

Χριστοδούλου Αλέξανδρος, Μέλος

Χριστοδούλου Παύλος, Μέλος

Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας ιδρύθηκε το 2002 και από τότε μέχρι σήμερα η δράση του πολλαπλασιάζεται. Πρωταρχικός του στόχος είναι να διατηρηθεί η κοινότητα ζωντανή προβάλλοντας παράλληλα τους νέους και τον εθελοντισμό μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Σημαντικότερες εκδηλώσεις του Κέντρου Νεότητας Κυπερούντας είναι: το Παιδικό Φεστιβάλ και το Φεστιβάλ Μήλου. Το παιδικό φεστιβάλ πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο εις μνήμη του μικρού Ανδρέα Νέαρχου. Το διήμερο Φεστιβάλ Μήλου με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εδέσματα που αφορούν κατεξοχήν τα παράγωγα του μήλου. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων πραγματοποιούνται μουσικές βραδιές. Κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο οι εθελοντές του ΚΝΚ μεταμορφώνουν την πλατεία του χωριού σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό που προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Την τελευταία ημέρα του χρόνου οι εθελοντές του ΚΝ και ο Άη Βασίλης παραδίδουν δώρα στα παιδιά του χωριού.

Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας δεν είναι απλά μια επιτροπή, είναι κάτι περισσότερο, είναι τρόπος ζωής. Προάγει την ομαδικότητα και τον εθελοντισμό που είναι η ραχοκοκαλιά του και προσφέρει ατελείωτες ώρες απασχόλησης στους νέους, οι οποίες καταλήγουν σε πρόοδο, εξέλιξη και σίγουρα ικανοποίηση όχι μόνο ατομική αλλά πάνω απ’ όλα, συλλογική.

Νέα, δράσεις και εκδηλώσεις

Αρέσει σε %d bloggers: