Κέντρο Νεότητας Σπιταλίου

Επαρχία Λεμεσού


Warning: Undefined array key "additional_html" in /home/rh1wx89ajokd/public_html/cyprusyouth.org/wp-content/themes/charityhub/include/function/gdlr-page-item.php on line 40

Warning: Undefined array key "additional_class" in /home/rh1wx89ajokd/public_html/cyprusyouth.org/wp-content/themes/charityhub/include/function/gdlr-page-item.php on line 52

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΗΛΙΑ ΑΓΓΕΛΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΚΟΨΗΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΠΥΡΟΥ ΛΥΓΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΛΕΑΝΑ

Το Κέντρο Νεότητας Σπιταλίου ιδρύθηκε το 2010, βρίσκεται στο χωριό Σπιτάλι σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τη Λεμεσό και απαριθμεί γύρω στους 300 κατοίκους.

Το Κέντρο Νεότητας πραγματοποιεί αιμοδοσίες, πασχαλινές και χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις αλλά και καρναβαλίστικους χορούς προς όφελος των μελών της κοινότητας.

Στο χώρο του κέντρου υπάρχει τεχνολογικός εξοπλισμός και επιτραπέζια παιχνίδια για την υγιή απασχόληση των νέων της κοινότητας.

Στην παρούσα φάση, το Κέντρο Νεότητας προσπαθεί να μυήσει τους νέους του χωριού στον εθελοντισμό και έχει ως στόχο να καλλιεργήσει το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς και της συνέχισης του θεσμού των Κέντρων Νεότητας.

Νέα, δράσεις και εκδηλώσεις