Κέντρο Νεότητας Άχνας

Επαρχία Λάρνακα - Αμμόχωστος

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΙΕΡΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΤΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΝΤΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΕΛΟΣ: ΣΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΣΕΡΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Το Κέντρο Νεότητας Άχνας ιδρύθηκε το 1974 σαν Μαθητικός Σύλλογος Άχνας και μετέπειτα, το 1976, μετονομάστηκε σε Σύλλογος Νέων Άχνας.  Το 2000 απέκτησε ιδιόκτητο κτήριο το οποίο ονομάστηκε Κέντρο Νέων Άχνας.

Κατά κύριο λόγο, στόχος του Κέντρου Νεότητας ήταν και είναι η υγιής απασχόληση των νέων της κοινότητας ώστε να μην ασχολούνται με επιβλαβείς συνήθειες.  Παλιότερα υπήρχε θεατρική ομάδα, ενώ από το 1976 και εντεύθεν το Κέντρο Νεότητας έχει χορευτική ομάδα.  Επίσης, το 2010 ιδρύθηκε ο ποδοσφαιρικός όμιλος Κέντρου Νέων Άχνας.

Σήμερα, το Κέντρο Νέων Άχνας και όλα τα οργανωμένα σύνολά του, ενισχύουν τους στόχους και τους σκοπούς του Κέντρου Νεότητας με κύριες δραστηριότητες και δράσεις, κοινωνικές, πολιτιστικές, φιλανθρωπικές, αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.  Η κυριότερη δράση του είναι η Ημέρα Μνήμης Κατεχόμενης Άχνας, στις 28 Αυγούστου του εκάστοτε έτους.

Νέα, δράσεις και εκδηλώσεις

Εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο Κέντρο Νεότητας Δασάκι Άχνας

Το Κέντρο Νεότητας Δασάκι Άχνας πραγματοποίησε στις 22 Σεπτεμβρίου εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Η δράση εμπίπτει στην εκστρατεία του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας...
Read More