Κέντρο Νεότητας Άλασσας

Επαρχία Λεμεσού

Διοικητικό Συμβούλιο

Νικολάου Άγγελος, Πρόεδρος

Γεωργίου Άσια, Αντιπρόεδρος

Νικολάου Αντρέας, Γραμματέας

Χαραλάμπους Άννα, Ταμίας

Νικολάου Χρύσανθος, Μέλος

Το Κέντρο Νεότητας Άλασσας ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980 κι έδειξε σημαντική δράση στην κοινότητα και εκτός αυτής, με πρωταθλήτρια πολλές φορές την ομάδα μπιλιάρδου του και με τη διοργάνωση σπουδαίων εκδηλώσεων.

Μετά από μια σημαντική περίοδο αδράνειας, επαναδραστηριοποιήθηκε για να στεγάσει τη ζωντάνια, τη δημιουργικότητα, τα ταλέντα και τη φαντασία των νέων αλλά και τις ανησυχίες και προβληματισμούς τους.  Παρείχε ευκαιρίες δημιουργικής απασχόλησης, πληροφόρησης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας στους νέους.  Διοργάνωσε ποικίλα σεμινάρια και βραδιές νέων, ενώ ήταν ενεργό μέλος στην Επαρχιακή Επιτροπή (ΕΕ) ΚΟΚΕΝ Λεμεσού και στον ΚΟΚΕΝ, σε παγκύπριο επίπεδο.

Η νεολαία του χωριού θεωρεί ιδιαίτερη τη συμμετοχή των νέων στα κοινά και δε θα πάψει να προσφέρει, με νέους εθελοντές, στους νέους της κοινότητας και της κοινωνίας γενικά.

Τα μέλη του Κέντρου Νεότητας μέχρι σήμερα συμμετέχουν, δρουν, συνεργάζονται, αναπτύσσουν την ωριμότητά τους, καλλιεργούν την υπευθυνότητα, αναλαμβάνουν διοικητικές ευθύνες μέσα σε επιτροπές, συντονίζουν δραστηριότητες και διαχειρίζονται ανθρώπινες σχέσεις.

Το Κέντρο Νεότητας ακολουθεί το καταστατικό του, λογοδοτεί στον ΚΟΚΕΝ κι έχει διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας του ως, πλέον, αυτόνομο σωματείο.

Νέα, δράσεις και εκδηλώσεις

Alassia Christmas Youthland Vol 2

Το κέντρο νεότητας Άλασσας διοργανώνει το δεύτερο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό χωριουδάκι,με άφθονο γιορτινό πνεύμα και ευφάνταστα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Για την ολοκλήρωση της εκδήλωσης...
Read More
Αρέσει σε %d bloggers: