Κάλεσμα Συμμετεχόντων- “Strategic Management and Youth Work”- Διαρθρωμένος Διάλογος

Ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας- ΚΟΚΕΝ με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση τριήμερου συνεδρίου με τίτλο “Strategic Management and Youth Work” που θα γίνει στις 24- 26 Νοεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο E-Hotel στη Λάρνακα.

Σκοπός του Συνεδρίου:

Το συνέδριο έχει ως στόχο να επεξηγήσει τη σημαντικότητα του στρατηγικού προγραμματισμού, δημόσιας εικόνας και τρόπου λειτουργίας των οργανώσεων νεολαίας, όπως είναι και τα Κέντρα Νεότητας. Θα συζητηθεί η σημασία της ενίσχυσης της εργασίας με τη νεολαία στην Κύπρο και η ανάπτυξη των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων στους νέους που οδηγούν στην ενεργό πολιτότητα.

Στο συνέδριο προσκεκλημένοι θα είναι άτομα από τον επιχειρηματικό χώρο, τον χώρο του εθελοντισμού καθώς και εκπρόσωποι Ημικρατικών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Μεταξύ άλλων θα δημιουργηθούν και ομάδες εστιάσης μέσα από τις οποίες οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και πρακτικές όσον αφορά τη θεματική του συνεδρίου.

Προφίλ Συμμετεχόντων:

• Να είναι ηλικίας 18- 30 ετών

• Να συμμετέχει ενεργά σε ΜΚΟ Νεολαίας και / ή να είναι μέλος του ΚΟΚΕΝ

• Να έχει ενδιαφέρον για τον χώρο της νεολαίας

• Να είναι παρόν σε όλα τα εργαστήρια

Διαμονή και φαγητό:

Κόστος συμμετοχής €20, το οποίο θα καλύπτει την πλήρη διατροφή και διαμονή (δίκλινα δωμάτια) κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Τα οδοιπορικά καλύπτονται μέχρι και €20 για αποστάσεις εκτός Λάρνακας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι στο ξενοδοχείο Ε-Ηotel μέχρι τις 17:00μ.μ. την 24η Nοεμβρίου.

Γλώσσα:

Η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου θα είναι η Ελληνική.

Πώς να συμμετέχεις:

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο της αίτησης που βρίσκετε ΕΔΩ μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ERASMUS+.

Αρέσει σε %d bloggers: