Θέμα: Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας «#να προσέχεις» 2020-2021

Θέμα: Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας «#να προσέχεις» 

Ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας, η Αστυνομία Κύπρου και το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως στα πλαίσια της εκστρατείας οδικής ασφάλειας με τίτλο «#ναπροσέχεις»  επιθυμούν να προμηθεύσουν μέλη των Κέντρων Νεότητας με φωσφορούχα γιλέκα ασφαλείας για να χρησιμοποιηθούν όποτε χρειαστεί από τους νέους που είναι μέλη και φίλοι των Κέντρων Νεότητας που συμμετέχουν.

Τα Κέντρα Νεότητας που έχουν επιλεγεί για να συμμετέχουν στην εκστρατεία και ο αριθμός των γιλέκων που θα διανεμηθεί αναφέρονται στον κατάλογο που επισυνάπτεται.

Τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά από τον αστυνομικό σταθμό που θα προμηθεύσει τα γιλέκα για να συνεννοηθείτε ώστε να μπορέσετε να περάσετε να τα παραλάβετε.

Εισηγούμαστε, μαζί με τα μέλη της αστυνομικής δύναμης να βγάλετε φωτογραφίες και βίντεο για να προβάλετε την συμμετοχή σας.

Κάθε Κέντρο Νεότητας αφού θα παραλάβει τα γιλέκα μπορεί αν το επιθυμεί να οργανώσει και δική του εκδήλωση που για να διανέμει τα γιλέκα. Εισηγούμαστε να υπάρχει φωτογράφιση και ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του Κέντρου Νεότητας αλλά και του ΚΟΚΕΝ με τα ακόλουθα συγκεκριμένα hashtag και tags:

#youthroadsafety2021 @KOKENKentraNeotitas #cyprusyouth #ναπροσέχεις #RoadSafety #Cyprus

Σας ευχόμαστε καλά και ασφαλή Χριστούγεννα!

Αρέσει σε %d bloggers: