Κέντρο Νεότητας Κονιών

Επαρχία Πάφου

Διοικητικό Συμβούλιο

Αναστάσιου Θεοφανώ, Πρόεδρος

Νικολάου Ελένη, Αντιπρόεδρος

Ιωάννου Νάταλι, Γραμματέας

Δημήτριου Ελένη, Ταμίας

Γουεστζάαν Μαριάννα, Μέλος

Το κέντρο νεότητας Κονιών ιδρύθηκε το 1978, με απότερο σκοπό την ενασχόληση των νέων στα κοινά. Το Κ.Ν.Κονιών έκτοτε απασχολεί τους νέους σε υγιείς δραστηριότητες, ασχολείται με την μουσική, το θέατρο, τον χορό, τον αθλητισμό, είναι πρωτοστάτης στην διοργάνωση φιλανθρωπικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και έχει ενεργό δράση στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται απο άλλους φορείς στην κοινότητα Κονιών.

Κατα καιρούς διετέλεσε ένα απο τα πίο δραστήρια κέντρα νεότητας της ευρύτερης περιοχής αλλά και παγκύπρια. Τα μέλη του είχαν δημιουργήσει θεατρική, αθλητική αλλά και χορευτική ομάδα οπου υπάρχει μέχρι σήμερα και συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις αφιλοκερδώς. Μέχρι σήμερα τα μέλη του, στον ελεύθερό τους χρόνο οργάνωνουν τόμπολες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις καθώς και άλλες εκδηλώσεις μορφωτικού περιεχομένου , πολιτιστικού κλπ.

Νέα, δράσεις και εκδηλώσεις

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 19/01/2018 η έκθεση φωτογραφίας των Κέντρων Νεότητας Πάφου με τίτλο «Νέοι και Παράδοση»

Με απόλυτη επιτυχία τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας ‘’Νέοι και Παράδοση την Παρασκευή 19.01.2018. Τα εγκαίνια τέλεσε η Έπαρχος Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, στον Πολιτιστικό...
Read More