Κέντρο Νεότητας "Ευαγόρας Παλληκαρίδης" Τσάδας

Επαρχία Πάφου

Διοικητικό Συμβούλιο

Νεοκλέους Αντιγόνη, Πρόεδρος

Σάββα Σάββας, Αντιπρόεδρος

Κωνσταντίνου Χριστιανά, Γραμματέας

Χαραλάμπους Χαράλαμπος, Ταμίας

Τυρίμου Σταύρος, Μέλος

 

Το Κέντρο Νεότητας Τσάδας «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» ιδρύθηκε το 1878 και ονομάστηκε έτσι προς τιμή του ήρωα και ποιητή Ευαγόρα Παλληκαρίδη που κατάγεται από την κοινότητα μας. Απαριθμεί περίπου 50 μέλη από 15 μέχρι 35 χρονών.

Στόχοι του Κέντρου Νεότητας μας είναι η αθλητική καλλιέργεια, η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης, η προσφορά δημιουργικής απασχόλησης κα υγιούς ψυχαγωγίας, η προώθηση αρχών και η υιοθέτηση ορθών στάσεων και συμπεριφορών μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων μας. Το Κέντρο Νεότητας Τσάδας διαθέτει δική του ποδοσφαιρική ομάδα και ομάδα ζούμπας.

Μερικές από τις δράσεις μας που έγιναν πρόσφατα είναι η φιλοξενία θεατρικής παράστασης, δεντροφύτευση, οργάνωση παραδοσιακών παιχνιδιών και διάλεξη με θέμα την εφηβεία. Οι επόμενες δράσεις μας σχετίζονται με αιμοδοσία, εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών και κόψιμο μαλλιών για το Καραϊσκάκειο ίδρυμα, συναυλία για τους νέους, φιλοξενία θεατρικής παράστασης  και συμμετοχή μας στη δράση που διοργανώνει η Επαρχιακή Επιτροπή Κέντρων Νεότητας Πάφου. Το Κέντρο Νεότητας Τσάδας ιδρύθηκε το 1978 και σκοπό έχει την καθοδήγηση των νέων, την αθλητική καλλιέργεια και την ψυχαγωγία τους. Σκοπός μας, μέσα από τις διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε είναι οι νέοι μας, να υιοθετήσουν στάσεις και ορθές συμπεριφορές ώστε να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας μας.

Νέα, δράσεις και εκδηλώσεις

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 19/01/2018 η έκθεση φωτογραφίας των Κέντρων Νεότητας Πάφου με τίτλο «Νέοι και Παράδοση»

Με απόλυτη επιτυχία τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας ‘’Νέοι και Παράδοση την Παρασκευή 19.01.2018. Τα εγκαίνια τέλεσε η Έπαρχος Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, στον Πολιτιστικό...
Read More
Αρέσει σε %d bloggers: