Εκδήλωση «50 Χρόνια Προσφοράς» από τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας

Φωτογραφίες 1

Φωτογραφίες 2

Ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας (ΚΟΚΕΝ), γιόρτασε, το Σάββατο  09 Δεκεμβρίου 2017 «50 Χρόνια Προσφοράς». Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, ο επίτροπος εθελοντισμού, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, βουλευτές, καλεσμένοι και μέλη των Κέντρων Νεότητας από όλη την Κύπρο.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΚΕΝ, Κώστας Κώστα, αναφέρθηκε στον οργανισμό, την ιστορία και το έργο που ανιδιοτελώς προσφέρει στους νέους της Κύπρου για 50 χρόνια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον δικό του χαιρετισμό, τόνισε την αδιάλειπτη προσφορά των Κέντρων Νεότητας στην κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα στους νέους. Αναφέρθηκε στις προκλήσεις και απαιτήσεις των νέων της Κύπρου και τους παρότρυνε να είναι απαιτητικοί προς την πολιτεία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέλαβε επίσης, εκ μέρους της πολιτείας, τιμητικό αναμνηστικό από τον  πρόεδρο του ΔΣ ΚΟΚΕΝ ως ένδειξη εκτίμησης για την υποστήριξη που η πολιτεία παρέχει στον ΚΟΚΕΝ και τα μέλη του.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε, σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Κέντρου Νεότητας «Προμηθέας» Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας για την 50χρονη πρόσφορά τους ως το πρώτο Κέντρο Νεότητας που ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1968.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κύριος Κώστας Καδής και ο επίτροπος εθελοντισμού κύριος Γιάννης Γιαννάκη. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κύριος Παναγιώτης Σεντώνας μετά τον δικό του χαιρετισμό, παρέλαβε επίσης, εκ μέρους του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, τιμητικό αναμνηστικό από τον  πρόεδρο του ΔΣ ΚΟΚΕΝ ως ένδειξη εκτίμησης για την υποστήριξη που ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου προσφέρει στον ΚΟΚΕΝ και τα μέλη του.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τα «Χρόνια Πολλά» από όλους του συμμετέχοντες και καλεσμένους.

Φωτογραφίες

Αρέσει σε %d bloggers: