Εγγραφή Accelerate YouthSelf

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Αν η εγγραφή σας αφορά το εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό σας ενημερώνουμε ότι ο κατάλογος έχει συμπληρωθεί και η αίτηση σας θα περιληφθεί σε λίστα αναμονής. Θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατό για την πορεία της.

Σας ευχαριστούμε.

Accelerate YouthSelf 2022

ΕΓΓΡΑΦΗ

Υποβολή αίτησης συμμετοχής μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου 2022 για το πρώτο εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί  στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Sentido Sandy Beach στη Λάρνακα ή μέχρι και τις 02 Νοεμβρίου 2022 για το δεύτερο εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό.

Όλα τα απαραίτητα πεδία (*) θα πρέπει να συμπληρωθούν. Η αίτηση εγγραφής, θα πρέπει να συμπληρωθεί στην Ελληνική Γλώσσα και με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ εκτός από τα πεδία που εκ της φύσης τους απαιτούν τη χρήση λατινικών χαρακτήρων.  
 
Μετά την τελική υποβολή της αίτησης εγγραφής θα λάβετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που θα δηλώσετε, επιβεβαίωση παραλαβής της αίτησης, καθώς και επιπρόσθετα στοιχεία που αφορούν την διαδικασία εγγραφής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν άτομα ηλικίας 18-40 ετών.
ΔΙΑΜΟΝΗ
Το άτομο ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχει κάνει/να κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα και να δηλώσει στο ανάλογο πεδίο επίσης την πρόθεση του να διαμένει στο ίδιο δωμάτιο μαζί σας κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
ΔΗΛΩΣΗ

Σας ευχαριστούμε