Δωρεάν Εργαστήρι για άνεργους: Φτιάξε το βιογραφικό σου και κέρδισε τις εντυπώσεις στην συνέντευξη

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, 08:30-17:00, Σπίτι της Ευρώπης, Λευκωσία

Το Βιογραφικό είναι ο καθρέφτης του επαγγελματικού Εαυτού κάθε υποψήφιου προς εργοδότηση.

Είναι το μέσο που θα βοηθήσει τον εκάστοτε εργοδότη να σχηματίσει την πρώτη εικόνα για τον υποψήφιο που κάθεται απέναντί του και του ζητά μια θέση στην εταιρεία του.

Εάν σε ενδιαφέρει να λάβεις χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή του ιδανικού Βιογραφικού που θα σου ανοίξει πόρτες, όπως και να ακούσεις συμβουλές για μια πετυχημένη Συνέντευξη, δήλωσε συμμετοχή στο Εργαστήρι που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο σε συνεργασία με το δίκτυο EURES και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης,

το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019,

στο Σπίτι της Ευρώπης στη Λευκωσία,

08:30-17:00.

Το Εργαστήρι είναι δωρεάν και διοργανώνεται στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την καταπολέμηση της ανεργίας, η οποία ολοκληρώνεται με την Έκθεση “Get a Job” στις 28 Νοεμβρίου, στον Χαρουπόμυλο Λανίτη της Λεμεσού.

 

Θεματολόγιο

Το Εργαστήρι θα επικεντρωθεί  στο πρακτικό κομμάτι ανάπτυξης των δεξιοτήτων για τον εργασιακό χώρο. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει ενημέρωση για την αγορά εργασίας στην Κύπρο, το δεύτερο εστιάζει στη συγγραφή ή βελτίωση του Βιογραφικού και το τρίτο, στην προετοιμασία για Συνέντευξη.

Οι εκπαιδευτές αναμένεται να λύσουν πολλές απορίες, ενώ θα δώσουν στον κάθε συμμετέχοντα προσωπικές κατευθυντήριες γραμμές και συμβουλές, ώστε οι άνεργοι νέοι να έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το Βιογραφικό τους ή να φτιάξουν ένα καινούργιο, πιο κατάλληλο που θα τους βοηθήσει σημαντικά στην αναζήτηση εργασίας.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να  παρακολουθήσουν διαδραστικές ασκήσεις που θα τους βοηθήσουν να έχουν θετικά αποτελέσματα στις Συνεντεύξεις τους και θα έχουν, επιπλέον, την ευκαιρία να κάνουν και οι ίδιοι πρακτική εξάσκηση εφόσον το επιθυμούν. Τέλος, θα υπάρξει πρακτική εξάσκηση όσον αφορά τον χειρισμό από συνήθη προβλήματα ή θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά την εργασία.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με Προγράμματα Απασχόλησης και ευκαιρίες εργοδότησης που ανοίγονται στην Κύπρο αλλά και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Πληροφορίες – Εγγραφή

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής. Για ηλεκτρονικές Εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες Πληροφορίες, αποταθείτε στην ΙΜΗ –  τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Αρέσει σε %d bloggers: