Αγιασμός Γηπέδου Κέντρου Νεότητας Αυγόρου

Στις 31 Μαρτίου 2018, στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στο ανακαινισμένο γήπεδο 5×5 του Κέντρου Νεότητας Αυγόρου.

Το Κέντρο Νεότητας Αυγόρου, έχει θέσει ως πρώτιστη προτεραιότητα τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας που έχει με τον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Αυγόρου, κ. Παναγή Μιχαηλά και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου. Κινούμενοι σε αυτόν τον άξονα, θεωρήθηκε ορθό όπως του αγιασμού ηγηθεί ο πρόεδρος της κοινότητας. Θα ήταν παράλειψη, εάν δε δίνονταν ιδιαίτερες ευχαριστίες τόσο στον Κοινοτάρχη όσο και στα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, που ήταν πραγματικά δίπλα στο Κέντρο Νεότητας. Είναι ηλίου φαεινότερο πως χωρίς τη δική τους συμβολή δε θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα η ανακαίνιση του γηπέδου που, ειρήσθω εν παρόδω, αποτελεί πλέον ένα κόσμημα για την κοινότητα που αναβαθμίζει παράλληλα την ποιότητα ζωής των συγχωριανών.

Ο αγιασμός τελεί υπό την αιγίδα του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόση Τσιόλα. Θα ακολουθήσει εναρκτήριος αγώνας μεταξύ της ομάδας του Κέντρου Νεότητας Αυγόρου και της ομάδας του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς.

Αρέσει σε %d bloggers: